Benzinedag 2018 - Donderdag 22 maart

8e editie Benzinedag - Customers the day after tomorrow

undefined

Het programma van de Benzinedag 2018 is bekend.  De achtste editie van het jaarlijks evenement, georganiseerd door BigBrother, heeft in het eerste deel met Steven van Belleghem, de Efteling en de KBC bank sprekers met een interessante visie over de customers: the day after tommorow. Met innovatieve ondernemers, MyOrder, a2i en BigBrother wordt er in het tweede deel van de Benzinedag 2018 een brug geslagen richting de markt.

14:00 – Ontvangst

14:30-16:15 - Deel 1 Benzinedag. Customers the day after tomorrow

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is inspirator, adviseur, schrijver en topspreker. Hij begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de moderne consument. Steven is tevens auteur van 3 bestsellers, zijn 4e nieuwste boek "Customers the day after tomorrow" is onlangs verschenen.

De Efteling

Samen vooruit blikken op de Efteling-beleving van 2030. Een droom die vorig jaar ontstond toen er een bezoek werd gebracht aan Silicon Valley maar die tot leven kwam in die periode na. Mijke Broeders vertelt hoe deze groep hun droom heeft kunnen uitwerken tot een experience die nu actief wordt gedeeld door alle collega’s.Zo kijken zij samen vooruit naar de Efteling-beleving van de toekomst en blijven zij elkaar uitdagen en aanmoedigen om gasten te verrassen, gevoed door technologie en storytelling,

KBC Bank

KBC is een bank-verzekeraar die de klant centraal zet, met focus op een duurzame en winstgevende groei en met een duidelijke rol in de maatschappij.  KBC is actief in een erg veranderlijke omgeving, en wordt geconfronteerd met het veranderende gedrag en de veranderende verwachtingen van de klanten, nieuwe technologieën en digitalisering, een uitdagende macro-economische omgeving en toenemende concurrentie. Om klaar te zijn voor de toekomst startte KBC in 2013 met het transformatie programma: Klant 2020.

16:45-18:15 – Deel 2 Benzinedag. Tankstations en hun klanten the day after tomorrow

MyOrder, a2i & BigBrother

Tijdens deel twee van de achtste editie van de Benzinedag zullen MyOrder, a2i en BigBrother gezamenlijk het toneel bestijgen om hun innovaties te delen. In the day after tommorow is binding met uw klanten de sleutel tot succes voor tankstations. Maar om binding te krijgen moet u relevant zijn en waarde toevoegen voor uw klant. Dit is de voornaamste focus waar MyOrder, a2i en BigBrother het over willen hebben en hoe u dit kunt realiseren.

Ondernemers en innovaties

Onder leiding van Steven Van Belleghem vertellen een aantal ondernemers waar zij vandaag op inzetten om klaar te zijn voor de Customers the day after tomorrow.