blog eye-opening

Kom ons bezoeken op de Uniti Expo in Stuttgart!

Kom ons bezoeken op de Uniti Expo in Stuttgart! Hal 3 stand 3B12. We're excited and ready!

In 2014 bewees Uniti met haar eerste editie van het tweejaarlijkse event in Stuttgart dat de Europese tankstationmarkt klaar was voor een centrale vakbeurs gericht op tankstations. In totaal hebben 11.000 bezoekers deze beurs bezocht waar 340 verschillende exposanten uit 29 verschillende landen stonden. BigBrother was trots om onderdeel uit te mogen maken van deze eerste editie, en heeft zich hier op internationaal niveau weten neer te zetten.

Vandaag is de tweede editie van de Uniti Expo in Stuttgart, van start gegaan, die van dinsdag 14 juni t/m donderdag 16 juni 2016 plaatsvindt. Tankstationprofessionals en ondernemers zien dit evenement als een belangrijke ontmoetingsplaats. Dit jaar zal de carwash wereld aansluiten en 9.000 van de totaal 40.000 m² in beslag nemen.
Daarnaast is er een uitgebreid congresprogramma welke gratis te volgen is. Invulling van dit programma is te vinden op de Uniti Expo website.

Kom langs bij BigBrother op stand 3B12 in hal 3 en wij zullen u de mogelijkheden tonen van onze intelligente oplossingen zoals PumpWatch, Watch-it voor onbemande tankstations, en onze Customer Intelligence oplossingen. Daarnaast kunt u kennis maken met a2i en hun uiterst slimme prijsstelling oplossing voor de brandstofmarkt.

Wij geloven in de kracht van het samenbrengen van vakgenoten in een internationaal draagvlak. Uniti Expo biedt die kans. Met onze Europese ambities en impactrijke oplossingen voor tankstations zal BigBrother zich in Stuttgart als interessante, innovatieve partner presenteren.

UNITI expo – The leading trade fair for the retail petroleum and car wash sector in Europe

  • 40.000 m² aan expositieruimte;
  • 11.000 bezoekers uit 92 verschillende landen;
  • 340 exposanten uit 29 verschillende landen;
  • Gratis uitgebreid congresprogramma;
  • Gratis toegang voor genodigden;
  • Gratis catering voor bezoekers;
  • 14 - 16 juni 2016, 10h00 tot 18h00.
dinsdag 14 juni 2016