blog eye-opening

UNITI expo 2016 – Internationaal succes voor BigBrother

UNITI expo 2016, welke plaats heeft gevonden van 14 tot 16 juni in Stuttgart (Duitsland), is een groot succes geweest voor BigBrother. De toonaangevende Europese vakbeurs voor de retail petroleum en carwash industrie was vertegenwoordigd op 35.000 vierkante meter vloeroppervlak. In totaal zijn er 425 exposanten aanwezig geweest uit 36 landen.

Voor BigBrother was deze driedaagse beurs erg belangrijk omdat we hier een grote stap hebben gezet richting het waarmaken van onze internationale ambitie. Het was fantastisch om de enthousiaste reacties van de Europese oliemaatschappijen en retailers te zien, op innovaties als Watch-it, AutoAlert en Snapshot die te zien waren op onze stand.

De sterk veranderende tankstationmarkt heeft behoefte aan slimme technologie die helpt om het tankstation efficiënt te laten opereren en de klantervaring te optimaliseren. Op Uniti was duidelijk dat BigBrother hier een sterke invulling aan heeft gegeven.

Naast onze eigen oplossingen, konden bezoekers aan onze stand ook kennis maken met a2i, onze Deense partner waarmee we deze zomer de unieke pricing tool ‘PriceCast Fuel’ gaan opstarten bij verschillende dealer-netwerken in Nederland.

Kortom, het wordt een warme zomer!

donderdag 23 juni 2016