blog eye-opening

Ben jij eye-opening en zijn wij op zoek naar jou?

BigBrother is een succesvolle Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Ede en een vestiging in Wilrijk (België). Het bedrijf ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de benzine- en retailsector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retailorganisaties.

BigBrother geeft retailorganisaties en tankstations grip op hun primaire processen door alle risicogevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt onze klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers: BigBrother is eye-opening. Dit is de pijler van haar succes. Om ook de komende jaren onze ambities waar te kunnen maken zijn wij in onze Nederlandse vestiging op zoek naar:

  • Assistent HQSE/Productmanager Junior
  • Software Developers
  • Junior Werkvoorbereider

De volledige vacatures kunt u bekijken via http://www.bigbrother.nl/nl/petrol/werken-bij/

Ben je technisch, heb je kennis van veiligheidswetgeving en wil jij graag werken met de nieuwste technieken? Stuur je motivatie en CV naar Loes van de Bovenkamp lvdb@bigbrother.nl!

dinsdag 20 oktober 2015