blog eye-opening

BigBrother feliciteert de Nederlandse waterpolo mannen

Waterpoloërs plaatsen zich voor het Olympisch Kwalificatietoernooi. Eelco Wagenaar collega en waterpoloër heeft een belangrijke rol gespeeld in de aanloop naar de kwalificatie van het Nederlandse waterpoloteam.

BigBrother feliciteert de Nederlandse waterpolo mannen, en met name Eelco Wagenaar met het behalen van het Olympisch Kwalificatietoernooi. Het Olympisch Kwalificatietoernooi wordt van 3 tot en met 10 april gehouden. De laatste keer dat de Nederlandse waterpolomannen erbij waren op de Spelen was zestien jaar geleden in Sydney.

Eelco Wagenaar collega en waterpoloër heeft een belangrijke rol gespeeld in de aanloop naar de kwalificatie van het Nederlandse waterpoloteam. Tegen Slowakije zag NOS-analist Koen Plasmeijer een sterk aanvallend Oranje met een goede verdediging. "De jongens waren snel en kregen daardoor meer tijd op de schotklok. Dat betekent dat ze meer tijd hadden om een goede aanval op te bouwen."Dankzij Eelco Wagenaar kwam de eindzege uiteindelijk niet meer in gevaar.

Eelco werkt bij BigBrother als programmeur op de afdeling R&D. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van het remote platform waarmee we beogen de gebruiker tools te geven waarmee op afstand (nog) daadkrachtiger controle verkregen kan worden op zijn of haar tankstation(s). Op de foto is te zien hoe een eigenaar van meerdere tankstations in één beeld de prijsborden van al zijn locaties kan checken. Mocht een prijswijziging niet juist zijn doorgevoerd, of een prijsbord defect zijn dan kan hier direct op ingegrepen worden.

undefined

donderdag 11 februari 2016