blog eye-opening

Even voorstellen...

De zomerperiode heeft enkele wijzigingen met zich meegebracht in ons verkoopteam.

Na 3 mooie jaren bij BigBrother heeft Lourens-Peter Klootwijk besloten bij een ander bedrijf zich verder te ontplooien.

Dennis Klarenbeek en Lennart Bakker, die beiden reeds hun eerste sporen hebben verdiend bij BigBrother zullen de taken van Lourens overnemen. Zij stellen zichzelf hieronder aan u voor.

pasfoto-dennis

Dennis Klarenbeek

Herkent u mijn gezicht? Dat zou goed kunnen want inmiddels ben ik al 4 jaar actief lid van de sales groep binnen BigBrother en regelmatig aanwezig geweest tijdens de Benzinedag.  In deze 4 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de retailmarkt. In deze markt heb ik een aantal mooie opdrachten mogen begeleiden. De opdrachten waren vrij uiteenlopend van het inzetten van een innovatieve oplossing voor productbeveiliging binnen Praxis Nederland en Van Neerbos Bouwmarkten tot het implementeren van een slim camerasysteem bij Bijenkorf. Daarnaast heb ik een concept voor productbeveiliging binnen een groot tankstation netwerk in Luxemburg mogen toepassen. De retailmarkt is volop aan het veranderen waarin nieuwe technologieën en partijen hun toetreding tot de markt hebben bewerkstelligd. Deze marktontwikkelingen zien we natuurlijk ook in de tankstation branche die sterk verweven is met de retail sector. Nieuwe brandstoffen, nieuwe technologieën en nieuwe (onbemande) concepten zijn onder andere de uitdagingen waar u als ondernemer mee te maken heeft. Ik ben dan ook zeer verheugd om u vanaf vandaag te begeleiden en te adviseren bij de veranderende beveiligingsbehoeften en het praktische toepassen hiervan. Graag maak ik dan ook een (kennismaking) afspraak met u om deze ontwikkelingen te bespreken.

Graag tot snel.

 

pasfoto-lennart

Lennart Bakker

Tijd om mijzelf even kort voor te stellen. Ik ben nu al ruim twee jaar actief bij BigBrother. Na mijn stage van 6 maanden in Ierland wist ik eigenlijk direct dat ik in deze markt thuis hoor. In Ierland heb ik mij vooral bezig gehouden met de ontwikkelingen van het onbemande tanken. Eén van de grote spelers in de Ierse markt is daar begonnen met het onbemand tanken. Wat zeker een doorbraak was in Ierland, want daar mag je zonder toezicht geen benzine tanken. Hier was mijn taak het goed begeleiden van dit project. Er kwam namelijk meer bij kijken dan alleen een camera op het forecourt plaatsen. Door slim gebruik te maken van nieuwe technologieën heeft BigBrother de weg vrij gemaakt om onbemand tanken in Ierland mogelijk te maken. Een belangrijke nieuwe stap in de ontwikkeling van het eigen PumpWatch camerasysteem, welke ook in Nederland diverse nieuwe mogelijkheden biedt.

Na mijn tijd in Ierland kreeg ik de mogelijkheid om me in Nederland te gaan focussen op de tank- en was branche. Iets wat me erg interesseert is de combinatie van beide, Forecourt – carwash. Er zijn zoveel mogelijkheden en kansen in deze beide markten, dat het ontzettend leuk is om het hier met ondernemers over te hebben. En ik weet dat de ontwikkelingen in deze markt niet stil komen te staan. Leuk om hiervan op de hoogte te blijven en daarbij wil ik jullie ook graag helpen als het gaat om camerabeveiliging op een slimme manier in te zetten. Ik zal daarom ook zeker contact met u opzoeken om met jullie hierover bij te praten.

Tot snel.

maandag 10 augustus 2015