blog eye-opening

Halma Agro opent 9de vestiging en start samenwerking met BigBrother

Halma Agro B.V. opende onlangs hun 9de vestiging, gelegen in Sneek. Het is een onbemande locatie waar 24 uur per dag, 7 dagen per week kan worden getankt.  Voor deze nieuwe locatie was Schelte Halma op zoek naar een beveiligingspecialist in het tankstation segment en koos voor een samenwerking met BigBrother.

De reden dat wij hebben gekozen voor BigBrother is omdat wij graag samenwerken met een specialist in de markt. BigBrother richt zich volledig op deze markt en ontwikkelt constant door.

De inzichten die met het camerasysteem worden verkregen zijn uiteenlopend. Wij maken gebruik van PumpWatch met geïntegreerde Fuel module. De Fuel module maakt een koppeling tussen de Fuelpos van Tokheim en het camerasysteem. Deze koppeling maakt het mogelijk om snel transacties terug te kijken bij onduidelijkheid. Omdat het zo eenvoudig te gebruiken is, kijk ik regelmatig via de PumpWatch naar het aantal transacties op een dag. Doordat de beelden voor mij overal beschikbaar zijn kan ik op elk moment van de dag de beelden opvragen en de daar bijbehorende transacties.

donderdag 30 maart 2017