blog eye-opening

Leus Almelo vernieuwt zijn installatie op Leus Twentepoort

Innovation

Wij zijn al een lange tijd klant bij BigBrother. Van het eerste moment hebben wij voor BigBrother gekozen omdat zij met de innovaties vooruit lopen op de markt, de meeste know how hebben  en de klant ondersteunt in de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Insights

Door het gebruik van PumpCheck krijgen wij het plaatje van de tankende persoon in ons FuelPos scherm te zien en kunnen we meteen beoordelen of onze gasten de juiste pomp afrekent. Naast het beveiligings- en controle element gaan we de slimme modules van PumpWatch ook inzetten om inzicht te krijgen in ons cliënteel en nog belangrijker, de type klanten actief benaderen met specifieke promoties. Ik vind het belangrijk om de conversie tussen mijn wasstraat en mijn forecourt te verhogen en ga de oplossingen van BigBrother hiervoor gebruiken om hierin inzicht te krijgen.

Impact

Het gebruik van PumpWatch en de bijbehorende slimme diensten en producten zorgen ervoor dat ik geen mix-ups meer heb aan de kassa, dit voorkomt veel ellende aan de kassa. Daarnaast ga ik mijn conversie tussen het forecourt en de wasstraat verhogen door de verkregen inzichten en hoop ik met het gebruik van PriceCast de brandstof prijs te optimaliseren en daardoor meer marge en volume te genereren.

maandag 11 september 2017