blog eye-opening

Wordt het tankstation de nieuwe dienstenhub?

De petrolbranche staat voor uitdagingen. Er komen steeds meer auto’s op de weg, maar die verbruiken steeds minder of helemaal geen brandstof meer. Wat worden de nieuwe pijlers van de petrol branche? Volgens trendwatcher Frank Lindner zijn er voldoende kansen. Tankstations aan snelwegen, doorgaande wegen en buiten dorpen en steden vormen in de toekomst prima verkooplocaties, zeker ten opzichte van de steeds slechter bereikbare binnensteden. 

Het tankstation zou zomaar de nieuwe dienstenhub van de toekomst kunnen worden. Een huisarts, supermarkt, pick-up point voor pakketjes, balie van een verzekeraar, en een gezond foodconcept ineen. Gemak en snelheid zijn hier de keywords. En clockless, want de consument is 24/7 online en onderweg. Dit verlangt hij ook van de partijen waar hij zijn diensten afneemt en waar hij eet en de boodschappen doet. Het wordt tijd dat petrol gaat pionieren volgens Frank. Tijdens de Benzinedag van 23 maart aanstaande neemt hij u graag mee in de wereld van gemak en foodtrends. Zo hoopt hij inspiratie te geven voor uw eigen tankstation.

 Een van de trends is de berzorgrevolutie. De bezorgpizza krijgt concurrentie. De tijd van enkel fastfood aan huis is voorbij. On demand delivery is de trend van de toekomst. Frank Lindner sprak voor zijn online magazine Foodinspiration 3 spraakmakende initiatieven op het gebied van deze nieuwe trend. Interview met de mannen achter Deliveroo, Bubble Post en UberEATS: http://magazine.foodinspiration.com/nl/magazine/10734/800173/bezorgrevolutie.html

dinsdag 7 maart 2017