Voor iedere uitdaging in beveiliging en controle een oplossing

BigBrother geeft ondernemers in de retail- en petrolmarkt grip op hun dagelijkse processen door risicogevoelige producten en activiteiten te beveiligen en ingezette innovaties te gebruiken voor een betere klantervaring en een hoger rendement. Onze oplossingen waken immers niet alleen over uw business, ze bieden u ook een bredere kijk.

Oplossingen met impact

'Wij zorgen voor een positief effect op uw business’

Wij verkopen geen camera’s, wij verkopen inzicht. Inzicht in wat er gebeurt in een winkel of een tankstation. Daarom moet onze organisatie anders functioneren, met specifieke operationele processen. Alle facetten van onze bedrijfsvoering (technologie, organisatie & operatie en diensten) zijn volledig afgestemd op het leveren van inzicht met een impact op uw business.

  • Camerabeveiliging
  • Inbraakbeveiliging
  • Toegangscontrole
  • Brandbeveiliging
  • Gasdetectie
  • Artikelbeveiliging
Domeinen

Camerabeveiliging

BigBrother biedt “eye-opening” camerabeveiliging, specifiek ontwikkeld voor de petrol- en retailmarkt. Door de intelligentie die aan de beelden wordt toegevoegd, geven onze oplossingen concreet inzicht in veiligheid, derving en operational excellence van uw onderneming. Onze systemen onderscheiden zich door de toegevoegde waarde die de output van uw systeem u oplevert. U hoeft niet op zoek te gaan naar beelden, maar krijgt een rechtstreeks overzicht van beelden die voor u risicovol of belangrijk zijn. Zowel op het vlak van hardware als van software is onze camerabeveiliging modulair en dus flexibel inzetbaar. Dankzij de geïntegreerde hybride functionaliteit ondersteunen onze systemen zowel analoge als IP-cameratechnologie. »

Inbraakbeveiliging

BigBrother projecteert, levert, installeert en onderhoudt inbraaksystemen en –componenten die voldoen aan de actuele regelgeving en alle nodige keurmerken en certificaten hebben behaald. Wij helpen mee bij het in kaart brengen van de huidige situatie, de opvolging en de implementatie om het gewenste beveiligingsniveau te bereiken. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van zowel een tankstation als een netwerk met meerdere vestigingen waar een zelfde beveiligingsniveau gewenst is. Aanvullende beveiligingsmaatregelen, zoals een mistgenerator, gasdetectiesysteem of DNA-spray, worden vakkundig geïntegreerd in de beveiligingsoplossing. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in de aansluiting en het onderhoud van aanvullende systemen van diverse fabrikanten. BigBrother werkt in nauw contact met verschillende meldkamers in binnen- en buitenland. Wij zijn dan ook in staat om uw inbraakcentrale aan te sluiten op de meldkamer van uw keuze. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij de keuze van een meldkamer en u helpen bij de aanvraag van een aansluiting. Dankzij de universele remote ontsluiting van PumpWatch via het BigBrother Portal hebben meldkamers eenvoudig toegang tot uw camerabeelden voor alarmverificatie, sluitingsbegeleiding of beeldoverdracht naar de politiediensten. Dankzij de inbraakinterface met PumpWatch controleert u snel en gemakkelijk via het camerabeeld of de gebouwen correct zijn afgesloten en geopend. Bovendien kunt u dankzij de camerabeelden ook alarmen verifiëren.

Toegangscontrole

BigBrother biedt intelligente en geautomatiseerde oplossingen voor het toegangsbeheer op kleine en grote schaal. Voor een beperkt sleutelplan hebben wij TimeWatch ontwikkeld, een softwaretoepassing die geïntegreerd wordt in PumpWatch en StoreWatch.   Voor grotere, complexe installaties maken wij gebruik van modulaire, gespecialiseerde controlesystemen die verder gaan dan enkel toegangsverlening. Werktijdregistratie is bijvoorbeeld een toepassing die toegevoegd kan worden aan het toegangscontrolesysteem.   Door middel van een centrale aansturing van het controlesysteem is het mogelijk om vanuit één locatie de toegang op meerdere locaties te beheren. Toegangspassen kunnen zowel op afstand als lokaal worden geprogrammeerd. Hierdoor geniet u de flexibiliteit om te kiezen voor de werkwijze die binnen uw organisatie past.   Welke oplossing u ook kiest, het is altijd mogelijk om het toegangscontrolesysteem te koppelen aan uw camerabeveiliging. Zo kunt u dankzij de opgenomen beelden nog beter controleren wie waar en wanneer is geweest. »

TimeWatch toegangscontrole

Controle over toegangsverlening van ruimtes »

Brandbeveiliging

BigBrother beveiligt uw onderneming tegen brand. Samen bepalen we een technisch haalbare oplossing die voldoet aan alle eisen, reglementen en wetten. Wij werken uitsluitend met leveranciers die gecertificeerde A-merk producten aanbieden. We hebben ook de gepaste kennis in huis om zowel conventionele als (uitgebreidere) adresseerbare brandcentrales toe te passen.

Gasdetectie

BigBrother past gasdetectiesystemen toe om het risico van gasophopingen in kelderruimtes en stookruimtes op uw tankstation te minimaliseren. Wij installeren en integreren de gasdetectoren op het bestaande inbraaksysteem. Zodra een gasdetector een concentratie van gas detecteert, wordt dit doorgegeven aan de meldkamer. Wij hebben ervaring in het vastleggen en borgen van de opvolgingsprotocollen in samenwerking met de meldkamer of oliemaatschappij. Daarnaast voeren wij periodiek onderhoud uit voor een blijvende werking van het systeem en de handhaving van de veiligheid op het tankstation.

Artikelbeveiliging

BigBrother is de BENELUX-agent van de Zwitserse fabrikant Pataco, innovatieleider in beveiliging van uw winkelproducten. De manier waarop producten worden gepresenteerd en beveiligd, bepaalt in grote mate de klantbeleving in de shop. Met de beveiligingsoplossingen van Pataco minimaliseert u het risico van diefstal bij een open presentatie van de producten. Doordat BigBrother uw camerabeelden kan koppelen aan het artikelbeveiligingssysteem, kunt u uw impact op winkeldiefstal nog vergroten. Zo kunt u het aantal diefstallen terugdringen door een verhoging van de pakkans en een beter inzicht op het opvolgingsproces na activering van het artikelbeveiligingssysteem. »