Innovatieve oplossing productbeveiliging

De snelste en gemakkelijkste beveiligingsoplossing voor al uw producten

Van Neerbos Bouwmarkten exploiteert huidig meer dan 150 winkels en is daarmee de grootste franchisenemer van Intergamma. Sinds het elektrisch gereedschap in de vestigingen vrij in de schappen ligt moest er een adequate manier van beveiliging komen om de derving tegen te gaan. Hiervoor koos de Van Neerbos Bouwmarkten voor de TURTLE beveiliging.


Innovation

Product beveiliging
Product beveiliging oplossingen zoals de Spider Wrap en de Safer krijgen al een geruime tijd negatieve feedback uit de retail markt. Eén van de klachten van de Spider Wrap is dat het zeer gemakkelijk te verwijderen is als de hoeken van een verpakking worden ingedrukt of worden ingesneden. Hierdoor kan de Spider Wrap eenvoudig worden verwijderd zonder dat het alarm afgaat. Safers bieden een betere beveiliging maar nemen veel schapruimte in en vormen een mindere presentatie.

Behoefte aan verbetering
Van Neerbos Bouwmarkten was op zoek naar een verbeterde oplossing voor het beveiligen van o.a. het elektrisch handgereedschap vooral nadat de vitrines waren verwijderd uit de winkel. De oplossing die werd gezocht moet alarm geven bij het verwijderen van een product, geen extra schapruimte innemen en makkelijk zijn in de handeling bij aan het aanbrengen en verwijderen. Op basis van deze criteria kwam de TURTLE in beeld.

De oplossing: De TURTLE
Deze multifunctionele oplossing voor productbeveiliging kan veel verschillende producten beveiligen, zowel klein als groot. Dat komt onder meer doordat de TURTLE op vier manieren is te gebruiken:

  1. Gebruik makend van de bandolatie die om het product heen zit;
  2. Geplakt met een beveiligingssticker op een promotie- of showmodel;
  3. Geplakt op de sluiting van een verpakking;
  4. Afzonderlijk, als “Stand Alone Line Security”.

turtle.jpg

De TURTLE maakt gebruik van twee verschillende sensoren: een intelligente, optische sensor en een mechanische. Deze combinatie zorgt voor een hoog beveiligingsniveau, waarbij alarm wordt geslagen telkens als de TURTLE wordt gesaboteerd en/of onjuist wordt verwijderd. De TURTLE activeert bovendien de EAS beveiligingsantennes bij detectie en geeft een pre-alarm als hij wordt opgetild en/of hard bewogen. Dit schrikt de “gelegenheidsdief” af.

Dankzij de eenvoudige handeling en het gemak waarmee de TURTLE wordt aangebracht en verwijderd bij gebandoleerde producten, behoort een vervelende kabelwirwar tot het verleden! Dat bespaart tijd … en dus geld.

De TURTLE kan aan de boven- of zijkant van de verpakking worden aangebracht. Zo vormt hij geen belemmering bij het stapelen van de producten en gaat er geen schapruimte verloren.

Voordelen van de TURTLE voor Van Neerbos Bouwmarkten

  • Eén oplossing voor voorraad beveiliging en showmodel beveiliging
  • Betere productpresentatie
  • Hoger beveiligingsniveau dan Spider Wrap & Safer
  • Geen kabelwirwar
  • Eenvoudig in de handeling van aanbrengen en verwijderen

IMG_2376.jpg

 

 

 

 

Insights
Impact
  • Deel