Eye-opening producten als onderdeel van onze oplossingen

TURTLE

De beste en snelste manier om uw producten te beveiligen!

De innovatie op het gebied van productbeveiliging is de TURTLE. Deze oplossing tilt de productbeveiliging naar een hoger niveau en vermindert de arbeid die gepaard gaat met het aanbrengen van de beveiliging. Door het gebruik van een combinatie van beveiligingssensoren activeert de TURTLE een alarmsignaal wanneer hij ongeoorloofd wordt verwijderd. Om de gelegenheidsdief meteen af te schrikken, geeft de TURTLE eerst een vooralarm wanneer men ermee probeert te knoeien.

De impact van deze nieuwe vorm van productbeveiliging is groot. Het aanbrengen van de TURTLE is minder tijdrovend, wat u meer tijd geeft om aan uw klanten te besteden. Naast de arbeid ziet u ook uw diefstalcijfers drastisch dalen, wat u dan weer een hoger rendement oplevert.

Een poging tot diefstal wordt in eerste instantie gesignaleerd door het vooralarm. Wanneer een dief aan de haal gaat met een beveiligd product, geeft de TURTLE een geluidssignaal van 3 korte piepjes. Dat geeft u de gelegenheid om die persoon op een vriendelijke manier te benaderen en de diefstal te voorkomen.

Contact