Wij zijn BigBrother

BigBrother biedt de informatie die een ondernemer nodig heeft om zijn zaak optimaal te kunnen runnen. Sinds 1995 richten wij ons specifiek op de retail- en petrolmarkt, waardoor onze processen en specialisten hier volledig op zijn afgestemd. Wij denken vanuit de business van de klant en vertalen dit door naar onze business. Resultaat? Innovatieve beveiligingsoplossingen die inzicht en impact geven waarmee een nieuwe fase wordt geopend in uw ondernemerschap.

In een gesprek luisteren we niet alleen naar de klant, wij horen de achterliggende wensen, omdat wij zijn problematiek kennen. Pas als dit helder is doen we een voorstel met een passende oplossing. Op maat gemaakt, want wij innoveren onze systemen vanuit de vraag van de klant. We stellen samen een doel en streven met u naar uniforme veiligheid over de landgrenzen heen. Met gebruik van ons in huis ontwikkelde videomanagement-systeem en geïntegreerd met reeds aanwezige beveiligingsonderdelen en relevante systemen zoals uw kassasysteem.

Dienstverlener in beveiliging
Onze nauwe betrokkenheid uit zich zowel tijdens de projectvoorbereiding, de uitvoering en nadat systemen zijn geïnstalleerd. BigBrother is van een hardware installateur met intelligente software uitgegroeid tot een dienstverlener in alle beveiligingsdomeinen. Vanuit ons remote audit center houden we de uitrusting, commerciële processen en gevaren van binnen- en buitenaf nauwlettend voor u in de gaten. De intelligente oplossingen worden bekrachtigd door ons enthousiaste en gespecialiseerde team in de Benelux.

Challenger
Wij houden van verandering. Onze klanten challengen ons continu om de relevantie van onze oplossingen te bestuderen en te optimaliseren in een altijd veranderende omgeving. En andersom challengen wij hen om een betere klantervaring en beter rendement te realiseren. Ons commitment ligt bij het succes van onze klanten, wij groeien met hen mee.

Ons netwerk van Europese distributeurs

Vanuit ons kantoor in Ede (NL) en Wilrijk (BE) bedienen we de Benelux en de rest van de Europese markt. Om buiten de Benelux dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen, werken we nauw samen met Europese distributeurs die een sterk complementaire rol hebben op operationeel vlak aangevuld met een controlerende rol door ons gespecialiseerd support team.

In Frankrijk, Ierland, Italië en Scandinavië werken we samen met Tokheim, fabrikant brandstofpompen, Fuel Pos en tanksystemen. In Groot Brittanië hebben we een partnership met Washtec, ontwikkelaar van carwash installaties. We doen beroep op de kracht van de installatieploegen en service engineers van deze partijen om onze beveiligingsoplossingen werkend te maken en te houden.

Uniforme kwaliteit over de landsgrenzen heen
Om overal dezelfde kwaliteit te kunnen waarborgen, scholen we onze distributeurs in het veld continu bij. Daarnaast kunnen we vanuit ons remote audit center de geïnstalleerde systemen centraal controleren. Van de kwaliteit van camerabeelden tot systeeminstellingen, maar ook de analyse van risicovolle situaties die tot diefstal en fraude kunnen leiden. 

Tokheim Italia

Quattardio KM 10800
S.P. 26
14030 Scurzolengo (AT)
Italia

Contact: Luigi Marzorati

Tokheim Ireland Ltd.

Unit L1, Baldonnel Business Park
Baldonnel, Dublin 22
Ireland

Contact: Paul Farren

Tokheim Scandinavia A/S

Birkeroed Kongevej 194A
3460 Birkeroed
Denmark

Contact: Christian Nielsen

WashTec UK Limited

14 Oak Industrial Park
Chelmsford Road
Great Dunmow CM6 1XN
UK

Contact: Michael Harris

Tokheim Services France SAS

9, Avenue Galilée
92350 Le Plessis Robinson
France

Contact: Lance Mc Gowan

Onze partners en toeleverende fabrikanten

We hebben in de afgelopen jaren contacten en nauwe samenwerkingsverbanden opgebouwd met toeleveranciers, beroepsfederaties en vakorganisaties.

Onze toeleveranciers leveren ons onder andere A-merk inbraaksystemen, artikelbeveiligingen en camera’s. Samen met een groot aantal leveranciers van kassasystemen hebben we een communicatie interface ontwikkeld. BigBrother’s beveiligingsoplossingen kunnen hierdoor worden geïntegreerd met de meeste kassasystemen uit de markt. Hiermee ontzien wij onze klanten in het schakelen met derden en weten wij raad met het opzetten van integratietrajecten. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is. Het runnen van uw onderneming.

Altijd op de hoogte
De beroepsfederaties en vakorganisaties stellen ons in staat om in contact te komen met onze specifieke doelmarkten. Hierdoor zitten we bovenop het nieuws uit de retail- en petrolwereld, kunnen we onze innovaties delen tijdens bijeenkomsten en hebben we een stem in belangrijke branche overkoepelende besluiten.