BigBrother heeft een ambitieuze belofte. Onze producten en diensten vormen de standaard op het gebied van beveiliging, controle en data science . We innoveren om de toekomst voor te blijven. Vanuit die optiek kunnen we voldoen aan ons commitment: bedrijven in de petrol- en retailmarkt helpen bij de transformatie van de business van nu naar de business na morgen!

Wat we internationaal horen:

“Jullie zijn het eerste beveiligingsbedrijf dat begrijpt wat er in onze markt gebeurt.”

Onze visie

Security is not about watching but about opening your eyes

Innovation

Iedere stap is het begin van de volgende stap

Als je eenmaal aan innovatie begonnen bent, is het een voortdurend proces. Vernieuwing kent geen einde. BigBrother ontwikkelt sinds 1995 zijn eigen systemen. Terugkijkend zien we dat iedere innovatie de basis legde voor de volgende. Telkens weer zijn we opgetogen, omdat we opnieuw de toppen van ons kunnen bereikt hebben. Maar tegelijk stellen we ons de vraag: als dit al mogelijk is, wat kan er dan nog meer? Dan worden de bakens verzet en de grenzen verlegd voor de volgende uitdaging.

Insight

We leveren kennis die je niet wilt ontkennen

Onze oplossingen zijn zo ver doorontwikkeld, dat de informatie die ze leveren op meerdere fronten bruikbaar is. Er is informatie over diefstal, fraude, gedragingen van medewerkers, de tijd die handelingen in beslag nemen, de winkelpresentatie, de hygiëne en het gedrag van klanten. BigBrother beschikt op die manier over big data. Die data kunnen we vertalen naar relevante informatie. Die inzichten die daaruit voortkomen, zijn voor onze klanten de sleutel tot succes.

Impact

We verkopen geen systemen, we leveren verbetering

Wat BigBrother levert, heeft vanaf dag één impact. Op de dagelijkse gang van zaken, maar ook op de toekomst. Iedere ondernemer is continu bezig met het verbeteren, veranderen en versnellen van zijn activiteiten. BigBrother heeft hiervoor niet alleen de techniek, maar ook de bijbehorende diensten. Een team van specialisten zorgt ervoor dat de stroom aan data correct geïnterpreteerd wordt. De inzichten die je op die manier krijgt, ondersteunen je in je werk. Beveiliging gaat volgens ons niet over kijken, maar vooral over zien.

SERVICES

We make it work!

Installation

Monteurs die het snappen - Iedere locatie is specifiek. Of je nu, een groothandel, een winkel of een tankstation hebt: we make it work for you! We werken met eigen monteurs die het verhaal achter hun werk doorzien. Cameratechnologie en BigBrother’s specifieke kennis groeien, waardoor de mogelijkheden met de dag toenemen. Vakmanschap en inzicht in zowel hardware als software zijn essentieel.

Auditing

We helpen je zien - Onze systemen helpen je complexe processen te automatiseren. Maar met auditing gaan we nog een stap verder: we helpen je zien. Experts in het audit center kunnen patronen tonen die normaal onzichtbaar blijven. We weten wat relevant is en daardoor kunnen we je precies die informatie geven die nodig is om te kunnen verbeteren.

Maintenance

De remote engineer - Als de montage achter de rug is, borgen we de functionaliteiten en werking door controle en finetuning vanuit ons eigen expert lab. Ons team zorgt er daarna voor dat het proces blijvend beheersbaar is. Instellingen kunnen worden aangepast en extra functies kunnen eenvoudig worden toegevoegd om zo veel mogelijk relevante data te genereren. Dankzij remote engineering is BigBrother in staat om vanuit een controlekamer op afstand beelden en data te analyseren.

Het team

Bij BigBrother werkt een internationaal team van honderd specialisten. We hechten sterk aan het belang van ieders rol in dat team; van monteur tot software engineer en van projectvoorbereider tot specialist achter de schermen. BigBrother zet in op de individuele ontwikkeling van iedere medewerker en investeert in innovatie van kennis en kunde.

Meeting tussen collega's

Matthijs Machielse

Manager Innovation & Technology

Wim Bastiaens

Sales Director BeLux

Annemarie Oosterhof

HR Manager

Erik Kosters

Manager Operations

Harold van der Velde

Directeur

Aart van Rooijen

Commercieel Directeur

Baptiste Goubert

Team International

Reamon van Dijk

Team International

Lennart Bakker

Accountmanager

Dennis Klarenbeek

Accountmanager

werken bij

Vacatures, stages en carrières

Om te doen wat wij doen, heb je goeie mensen nodig; professionals, die technologie op een efficiente manier in stelling brengen. Die mensen werken bij BigBrother. We zijn altijd eye-opening in het werk dat we afleveren, we liggen altijd één stap voor - en we zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Als dat iets voor jou is: join the club!

Let’s join forces

Vanuit onze kantoren in Ede en Wilrijk bedienen we onze klanten in de Benelux. Voor de rest van de markt werken we samen met ons Europese netwerk van distributeurs.

Annemarie Oosterhof

0318 6666 99