BigBrother zet al 27 jaar de standaard met producten en diensten op het gebied van beveiliging, controle en data science. Wie met ons werkt, beschikt altijd over de meest geavanceerde middelen. Dat is onze belofte. Zeker nu de energietransitie en de krapte op de arbeidsmarkt onze klanten op de proef stellen. Wij helpen hen om deze uitdagingen om te buigen naar kansen.

Wat we internationaal horen:

“Jullie zijn het eerste beveiligingsbedrijf dat begrijpt wat er in onze markt gebeurt.”

Onze visie

Security is not about watching but about opening your eyes

Innovation

Iedere stap is het begin van de volgende stap

Vernieuwing kent geen einde. BigBrother ontwikkelt sinds 1995 zijn eigen systemen. Terugkijkend zien we dat iedere innovatie de basis legde voor de volgende. Dat leidde tot een breed palet aan diensten en functionaliteiten die door steeds verdergaande integratie uitgroeiden tot Watch-it, één compleet technologieplatform voor beveiliging van de mobiliteits- en retailmarkt. En morgen? Dan mag je weer iets nieuws van ons verwachten.

Insight

We leveren kennis die je niet wilt ontkennen

Onze oplossingen zijn zo ver doorontwikkeld, dat de informatie die ze leveren op meerdere fronten bruikbaar is. Er is informatie over diefstal, fraude, gedragingen van medewerkers, de tijd die handelingen in beslag nemen, de winkelpresentatie, de hygiëne en het gedrag van klanten. BigBrother beschikt op die manier over big data. Die data kunnen we vertalen naar relevante informatie. Die inzichten die daaruit voortkomen, zijn voor onze klanten de sleutel tot succes.

Impact

We verkopen geen systemen, we leveren verbetering

Wat BigBrother levert, heeft vanaf dag één impact. Op de dagelijkse gang van zaken, maar ook op de toekomst. Iedere ondernemer is continu bezig met het verbeteren, veranderen en versnellen van zijn activiteiten. BigBrother heeft hiervoor niet alleen de techniek, maar ook de bijbehorende diensten. Een team van specialisten zorgt ervoor dat de stroom aan data correct geïnterpreteerd wordt. De inzichten die je op die manier krijgt, ondersteunen je in je werk. Beveiliging gaat volgens ons niet over kijken, maar vooral over zien.

Facts and Figures

1 platform
17 landen
6.000 locaties
5 miljoen transacties
1 biljoen beelden per dag

SERVICES

We make it work!

Installation

Wij werken uitsluitend met door onszelf opgeleide monteurs en engineers die het grotere plaatje begrijpen achter de apparatuur en systemen waaraan zij werken. En daardoor het belang ervan. Zij zorgen voor probleemloze installatie. Ook staan zijn zij – via onze helpdesk – klaar om storingen op te lossen die niet op afstand te verhelpen zijn.

Maintenance

Nadat onze systemen op jouw locatie zijn geïnstalleerd waakt onze remote engineer over de correcte werking ervan. Via smart monitoring kan hij storingen verhelpen, voordat je ze merkt. Ook kan ons team op afstand altijd nog extra functies naar behoefte toevoegen.

Auditing

Met auditing helpen we je zien. De experts in ons audit center maken patronen herkenbaar die normaal onzichtbaar blijven. Omdat zij weten welke data relevant zijn, halen zij precies die informatie boven water die nodig is voor fraude-, operationeel- of marketingonderzoek.

Het team

Bij BigBrother werkt een internationaal team van honderd specialisten. We hechten sterk aan het belang van ieders rol in dat team; van monteur tot software engineer en van projectvoorbereider tot specialist achter de schermen. BigBrother zet in op de individuele ontwikkeling van iedere medewerker en investeert in innovatie van kennis en kunde.

Thijs Lugard

COO

Matthijs Machielse

CTO

Wim Bastiaens

Sales Director BeLux

Annemarie Oosterhof

HR Manager

Harold van der Velde

Founder

Aart van Rooijen

CEO

Hendrik van der Velde

Team International

Baptiste Goubert

Team International

Lennart Bakker

Accountmanager

Dennis Klarenbeek

Accountmanager

Werken bij

Vacatures, stages en carrières

Onze producten zijn eyeopeners en we liggen altijd één stap voor. Om waar te maken wat wij beloven, hebben we de beste mensen nodig: professionals die technologie laten werken voor onze klanten. Als dit jou aanspreekt: join the club!

Let’s join forces

Vanuit onze kantoren in Ede en Wilrijk bedienen we onze klanten in de Benelux. Voor de rest van de markt werken we samen met ons Europese netwerk van distributeurs.

Annemarie Oosterhof

+31 318 6666 99