Security by design

Design is een hoge prioriteit geworden voor succesvolle bedrijven. Ik heb het niet over hoe iets eruit ziet, maar meer over hoe we interacties kunnen opzetten. Of dat nu een stukje software is of een systeem. Kijken naar sterk presterende bedrijven kan getuige zijn van een sterke design-leadstrategie. Denk aan Apple, Nike, Coca-Cola etc. Voor BigBrother heeft design echter twee kanten; essentieel is de interactie met onze systemen, maar cruciaal is de beveiliging die in dat ontwerp is verweven.

Lees blog

Hoe houd je grip op je multifuel of duurzame brandstof locatie?

De afgelopen jaren zijn het aantal verschillende brandstoffen op een tankstation enorm gestegen. Deze mix in het aanbod biedt de ondernemers veel kansen om verschillende klanten te voorzien, maar ook om bestaande klanten die de switch maken te behouden. Het inspelen op de verschillende type klanten met verschillende brandstoffen is cruciaal om de slag om de consument te winnen van de concurrentie.

Lees blog

Maak je tankstation toekomstbestendig door digitalisering

De noodzaak om je tankstation of carwash toekomstbestendig te maken, is relevanter dan ooit. En daar speelt innovatie én digitalisering uiteraard een belangrijke rol bij. De afgelopen maanden hebben we nieuwe digitale oplossingen sneller omarmt dan de afgelopen 2 jaar. Deze digitalisering en de veranderende verwachting van de klant vragen om nieuwe oplossingen.

Lees blog

‘Noodzaak van innovatie relevanter dan ooit’

Lees blog

Zorg voor veiligheid van uw medewerker en gasten

Lees blog

Hoe zorg je voor optimale veiligheid in een nieuwe brandstofmix

Lees blog