BigBrother zet technologie in om onze klanten voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. De verduurzaming, de energietransitie en de krapte op de arbeidsmarkt zullen hoge eisen stellen aan jouw werkwijze. Wij verzamelen data en camerabeelden, voegen er intelligentie aan toe en zorgen dat jij over die informatie beschikt om gefundeerde beslissingen te nemen. Zo houd je grip op een steeds veranderende operatie.

innovation & technology

Wat gebeurt er? En waarom?

Innoveren om te leren

BigBrother innoveert om de toekomst voor te blijven. We bedenken continu nieuwe oplossingen voor de uitdagingen waarvoor onze klanten gesteld staan. Dat doen we door de handelingen van consument en medewerker te detecteren en te duiden. Zo krijgen we grip op de belangrijkste schakel in het proces: de mens. Wie de mens kent, kan hem beter bedienen of corrigeren. En dat zorgt voor een betere klantrelatie en business.

Technologie die waarschuwt en adviseert

Met cameratechnologie en systeemintegratie leggen we niet alleen het juiste beeld vast. We koppelen camerabeelden aan data van kassatransacties, toegangspoortjes, artikelbeveiliging en meer. We herkennen afwijkingen in het verkoopproces waardoor we jou bij gevaarlijke of ongewenste situaties kunnen alarmeren. Aanvullend identificeren we het gedrag van de consument: wat wil en vindt hij? Dit levert cruciale informatie op voor jouw marketingstrategie. Al deze informatie uit het Watcht-it platform is 24/7 online, en waar je ook bent, beschikbaar.

Data Science leert ons patronen zien

BigBrother verwerkte in de afgelopen twintig jaar miljarden camerabeelden. Inmiddels zijn we in staat om al die data met elkaar te verbinden en er relevante informatie uit te genereren. Gebruikt iemand een toegangspas die niet van hem is? Kloppen de prijsaanduidingen? Zijn de nooduitgangen toegankelijk? Is de winkel schoon? Is er een vermoeden van sweethearting? Is een schadeclaim terecht? Zijn alle betalingen correct afgehandeld? Door bepaalde gedragingen of situaties te labelen, leren we patronen herkennen die we jou presenteren waardoor jij daar actie op kunt ondernemen.

werken bij

Vacatures, stages en carrières

Onze producten zijn eyeopeners en we liggen altijd één stap voor. Om waar te maken wat wij beloven, hebben we de beste mensen nodig: professionals die technologie laten werken voor onze klanten. Als dit jou aanspreekt: join the club!

Let’s talk innovation

Onze commerciële, service- en projectteams zetten ideeën om in succesvolle implementaties van onze security technology. Vanuit Ede (NL), Wilrijk (B) en Cluj (ROE) werken onze professionals elke dag aan onze belofte van meer inzicht in, en grip op hun business. Voor de rest van de markt werken we samen met ons Europese netwerk van distributeurs. Zo bouwen we onze langdurige klantrelaties uit en starten nieuwe.

Dennis Klarenbeek

+31 318 666694