BigBrother maakt toepassingen die echte problemen oplossen. Alles wat we doen, moet vandaag nog voor direct voordeel bij onze klanten zorgen. De technologie die we daarbij gebruiken, zorgt ervoor dat zowel wij als onze klanten voorbereid zijn op de situatie van morgen. BigBrother voegt intelligentie toe aan camerabeelden en data. Hierdoor krijgen onze klanten informatie waar ze wat mee kunnen!

innovation & technology

Processen die werken in een veilige omgeving.

Innovation

BigBrother innoveert om de toekomst voor te blijven. We bedenken continu nieuwe oplossingen voor de problemen en uitdagingen die we waarnemen bij ondernemers en organisaties in de markt. Als we in staat zijn om handelingen van consument en medewerker optimaal te detecteren en te duiden, krijgen we grip op de belangrijkste schakel in het retailproces: de mens. Zo kunnen we problemen aanpakken voordat ze zich voordoen en kansen benutten dankzij bruikbare inzichten in handelingen en gedrag . En dat zorgt voor een betere business.

Technology

Met cameratechnologie en systeemintegratie leggen we niet alleen het juiste beeld vast. We herkennen ook afwijkingen in het verkoopproces. Uiteraard alarmeren we bij gevaarlijke of ongewenste situaties. Aanvullend identificeren we het gedrag van de consument als cruciale voeding voor de marketingstrategie van onze klant. Camerabeelden kunnen gekoppeld worden aan data van kassatransacties, toegangspoortjes, artikelbeveiliging en meer. Het inzicht dat de gekoppelde data van ons slimme camerasysteem op die manier oplevert, zorgt voor een geolied en veilig proces met optimale loss prevention. Bovendien zorgt het voor informatie die cruciaal is voor een onderscheidende klantervaring bij de consument.

Data Science

BigBrother heeft in de afgelopen twintig jaar miljarden camerabeelden verwerkt. En nu zijn we ook in staat om die data met elkaar te verbinden en er relevante informatie uit te genereren. Zo kunnen we iedere gedraging of situatie op een unieke manier labelen. Dat zorgt voor bruikbare inzichten die het retailproces versnellen. Gebruikt iemand een toegangspas die niet van hem is? Kloppen de prijsaanduidingen? Zijn de nooduitgangen toegankelijk? Is de winkel schoon? Is er een vermoeden van sweethearting? Door de slimme toepassing van data en door de systemen met elkaar te verbinden, zijn we in staat om patronen te herkennen over verschillende locaties, regio’s en landen heen.

INNOVATION LAB

We werken vandaag aan de toekomst van morgen

Intelligence

Wat weten we over de consument? Hoe kunnen we zijn gedrag profileren? Wat zijn opmerkelijke patronen van een medewerker? BigBrother doet samen met de Universiteit van Utrecht en de Hogeschool Zuyd onderzoek naar de mogelijkheden om diefstal en fraude te voorspellen. Met Artificial Intelligence en Business Intelligence verkrijgen we nieuwe inzichten, waarmee er maatregelen genomen kunnen worden voor het te laat is.

Aggression Detectie

Het voorkomen van probleemsituaties heeft onder elke omstandigheid hoogste prioriteit. BigBrother is doorlopend op zoek naar the most secure environment. In die zoektocht worden we bijgestaan door de Universiteit van Utrecht. Samen met hen verkennen we de manieren om geautomatiseerd te kunnen vaststellen of iemand agressief gedrag vertoont.


Just start to fill

Een wereldprimeur voor BigBrother: tanken en meteen weer doorrijden, terwijl je telefoon voor je afrekent. Just Start to fill benut ongeziene mogelijkheden van kentekenherkenning , waardoor afrekenen geen enkele handeling meer vereist. Extreem gebruiksgemak voor de klant, snellere afhandeling en de mogelijkheid om de klant via de app te benaderen.


BUSINESS EVENT

Fuelday for Retail

Pathé Ede

Elk jaar houden wij FuelDay for Retail. Hierin delen geprezen en geciteerde sprekers hun passie en geven ze hun visie op de markt, in het bijzonder op de eindklant. Een inspirerend evenement.

werken bij

Vacatures, stages en carrières

Om te doen wat wij doen, heb je goeie mensen nodig; professionals, die technologie op een efficiente manier in stelling brengen. Die mensen werken bij BigBrother. We zijn altijd eye-opening in het werk dat we afleveren, we liggen altijd één stap voor - en we zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Als dat iets voor jou is: join the club!

Let’s talk innovation

Vanuit onze kantoren in Ede en Wilrijk bedienen we onze klanten in de Benelux. Voor de rest van de markt werken we samen met ons Europese netwerk van distributeurs.